Let it Light AB

Let it Light AB är ett nystartat belysningsföretag som kommer att arbeta tätt ihop med Rexelkoncernen. Let it Light AB blir ett partnerföretag till Rexelkoncernen och vår målsättning är att förse Rexel med kvalitativ och prisvärd belysning. Vi använder oss av leverantörer inom EU för att tillgodose behovet av pålitliga och snabba leveranser. Våra partners är välkända och är kvalitetssäkrade enligt gällande krav och standarder. De har god produktionskapacitet och hög teknisk kompetens, särskilt inom LED-teknologin. Våra leverantörer har stor erfarenhet av att ta fram kundunika lösningar, så tveka inte att fråga om det är någonting du saknar eller behöver, men inte finner i katalogen. Vi som startat Let it Light AB heter Michael Eriksson och Lars Hedlund. Vi har båda mångårig erfarenhet inom el och belysningsbranchen. Vi började våra karriärer som elektriker och har sedan dess fortsatt vår bana fram till leverantörsledet där vi är idag. Vi hoppas att du vill pröva våra produkter och att du blir nöjd med dem. Dina synpunkter och ev. frågor är viktiga för oss och vi ser gärna att du kontaktar oss ifall det är någonting du undrar över eller vill tala om.

Information

Projektreferenser

Vem levererar vi till?

Frågor och svar

Vårt team

H15A7110

Michael Eriksson

VD/Sälj

Michael Eriksson är VD och mycket kunnig inom försäljning och marknadsföring. Började sin bana med att sälja drivdon på Helvar på 90-talet. Jobbade senast som Nordisk försäljningschef på Riegens.
– Michael brinner för det flimmerfria ljuset.

Telefon: +46 70-683 34 69

H15A7125

Jan Vigermyr

Produktchef

Jan Vigermyr tidigare Andersson är produktchef och ansvarar för att sortimentet håller hög klass och har rätt pris, han utför även projekteringar. Började sin bana med att sälja Modular armaturer på FLUX tidigt 2000-tal. Jobbade senast som Nordisk Produktchef på Auralight.
– Jan älskar vacker design, helst Lysande.

Telefon: +46 72-555 59 05